On ollut vähän heikosti vapaa-aikaa viime viikkoina. Viimeksi taisin kirjoittaa ennen meidän bileiltaa? Joo. Oli hauskaa! Mentiin Annan kanssa kymmenen aikaan hotellille, missä käytettiin (no, minä käytin) hyväksi ilmaista baaria. Ensin mukaan oli tarkoitus lähteä vaan Jana ja Misha, mutta sitten Balint, Timea ja Viokin päätivät tulla, huolimatta seuraavan aamun työvuorosta. :D Otettiin taksi Camberleyyn ja löydettiin se ainut avoin yökerho, taisi olla nimeltään Tru. Sitten tanssittiin ja otettiin vähän liikaa kuvia. Sytyttiin Mishan kanssa lievästi kun ne soitti "I kissed a girlin", siitä on tullut jonkun vitsin avustuksella meidän teemalaulu... :D Koskahan oltais lähdetty pois... Valomerkin aikaan, mikä oli siinä ennen kolmea. Taksi vei hotellille, mistä piti sitten vielä taivaltaa staff houseen. Balint oli lievästi humalassa (vaikka minä ja Misha kuinka yritettiin avustaa sitä varastamalla sen kaljapullo aina kun se sai sellaisen käteensä... :D) ja se oli niin ärsyttävä etten jaksanut paimentaa sitä joten se jäi jälkeen ja lähti sitten vahingossa väärään suuntaa. Ää. :D Kyllä se sitten lopulta löysi kotiin... Yöllä satoi lunta! Hetken.

Jouluaatto on viikon päästä. Joulumieltä ei ole näkynyt enkä sitä odotakaan. Joulu tarkoittaa tänä vuonna vain hillitöntä kiirettä. Ollaan sentään kiinni Aattona ja Tapaninpäivänä illalla, mutta silti varmaan hengataan töissä ainakin kuuteen asti... Kökkö. Siivoojista kaksi lähtee kahdeksi viikoksi kotiin, oonko vähän kateellinen vai mitä! Mutta ei, me vietetään koko Joulu töissä siivoillen crackers ja party poppers ja  kuuntemalla niitä samoja 20 joululaulua mitkä on ravintolassa soineet koko bloody kuukauden. :D Huoh.

Oon sunnuntaina off. Sitten seuraavan kerran... En tiedä.

Kaikesta kiireestä ja joulumielettömyydestä huolimatta oon ollut tosi hyvällä tuulella! Töissä on ollut kivaa koska ihmiset on mukavia ja nyt viimein alkaa tuntua että lähteminen takaisin Suomeen saattaa olla yllättävän vaikeaa... Mutta mutta, siihen on vielä pitkä aika!

Nyt suihkuun.

Ps. Ai niin, mun sänky hajos. :D Ja hajotin jääkaapin. :D Tai yhden hyllyn, mutta ihan hienon sotkun sain silti aikaan...