I've been sitting/laying down all day. Internet is such a wonderful invention! Why spend a day off doing something useful when you can be a shameless lazyass. Mm mm mm, I'm loving it. I did clean a little, though. And read a couple of chapters of The Deathly Hallows. God, I love that book. That world. Those charecters. Ronald.

ron-weasley.jpg

Facebook on kiva. Paitsi nyt kun se on ladannut kakskyt minuuttia Compare People-sivua. Hmh, nobody's perfect.

Tämä blogi on siis näköjään kaksikielinen. Suomea ja englantia sekaisin miten mieleen sattuu!

Oon entistä enemmän hukassa tulevaisuuteni kanssa. Tänään taas harhailin yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen nettisivuilla ja kävin läpi vaihtoehtoja, mistä ei yksikään hirveästi houkuta. Ja jos houkuttaakin, niin homma kaatuu viimeistään valintakokeeseen tai pääsykoekirjaan tai siihen etten osaa piirtää enkä ole tarpeeksi rohkea ja luova ja sosiaalinen ja kypsä ja witty. Huoh. Rehellisesti sanottuna, jos hakupaperit pitäisi laittaa menemään tänään, niin en tiedä mitä tekisin. On sentään tässä vielä muutama kuukausi aikaa selvittää pää ja hankkia itseluottamusta. Vaikka aivojen perällä kaivertaa ikävä tuntu, että en siinäkään ajassa muutu tämän viisaammaksi eikä tavoitteet ja halut selvemmiksi... Bloody hell.

Mutta miksi minä näin vakavia puhun? Why so serious? Ah. I should watch The Dark Knight again, I think I missed something relevant about the greatness of the film, because I concentrated too much on the awesomeness of Heath Ledger.

heath-ledger-the-joker-2.jpg

My god, he´s brilliant. Was. So so so unfortunate.

I haven't eaten anything proper today. Good girl! A day off means always a diet for me, I guess... Okay, well,  you can hardly talk about a diet, since my dinner consists of chocolate and juice.