(Facebook on "#¤%&/(€$. Tai sit se on vaan tää kone. Tai siis mun nettiyhteys. Eli Balintin nettiyhteys.)

Kuvaus, siis. Selvitän vähän sitä. Samalla tulee kerrottua itsestä jotain. Iltani iloksi, hmh.


Thoughts about...

life No. Elämän takia blogeja nyt yleensä pidetään. En vältä olevani poikkeus...
chocolate My passion! My dinner!
James McAvoy My passion! ... Ei päivälliseni sentään. Valitettavasti. Olen pienen ikäni ollut innokas fanityttöilijä, fanituksen kohteet on vaihdelleet Lara Croftista Pokemoniin, Elijah Woodista Orlando Bloomin ja Colin Farrelin kautta Johnny Deppiin, läpi on käyty Star Wars, Sormusten herra, Harry Potter , Lost, O.C., you name it. Monet näistä jyllää edelleen. No Lara Croft on aika 2001. Ja Orlandostakin on yli päästy. (ON!) Nyt ylitse muiden on kuitenkin ihana Jamekseni. <3 Vuoksesi kutsun vaikka keskinkertaisia leffoja suosikeikseni! Tästä skottiherrasta kuulette vielä, jos meinaatte blogiini uudemman kerran astua. (Astua... Hmh. Huono sanavalinta, mutta en minä sitä muuttaa jaksa. :D)
the British people  Nytpä olen siis neljä kuukautta asustanut täällä Briteissä. Välivuotta vietän työskentelemällä tarjoilijana hotellin ravintolassa, tällaisessa pikku kylänpahasessa nimeltä Yateley. No, tunti Lontooseen, saa osan mitättömyyttään anteeksi. Ehkä selitän tästä "seikkailustani" myöhemmin lisää. Britit on mukavia. Yleensä. Tänään taas menin lähikauppaan ostamaan sen paljonpuhutun päivälliseni ja kassasetä - vanhahko mies - kysyi tapansa mukaan "how are you" ja sitten sanoi kuinka mukavaa kun aina hymyilen. "Dear". Siksi se minua kutsuu. Eipä Suomessa Kivistön Ässän kassalla oo paljon kullittelua saanut. (Kullittelua... That word is killing me but how else can you express it? :D)
my nice orange walls Tämän pienen staff housessa sijaitsevan huoneeni paras ominaisuus on oranssit seinät. Tämä on tosin talon yksityishuoneista suurin, tai niin ne väittää...
films that I'd love call my favorites but simply can't because they are inevitably boring Näinhän se menee. (Sama pätee kirjoihin. The Picture of Dorian Gray on kiehtovuudestaan huolimatta niin puuduttava... Sormusten herrasta ei tarvi ees puhua...) Esimerkkeinä Breakfast at Tiffany's, Rebel without a cause, Shawshank Redemption, Godfather (tai no, kerran yritin kattoa ja olin väsynyt ja nukahdin enkä sen jälkeen oo saanut yritettyä uudestaan...), mitäs vielä... Onhan noita. Tykkään idioottileffoista, jotka viihdyttää.
my far-from-perfect English No. Ei varmaan tarvi selittää. Luulisi että kielitaito olisi tässä vaiheessa enemmän kehittynyt, mutta ei sit...
that boy who accidentally smiled at me in the bus No. En tiedä onko kukaan ikinä hymyillyt mulle bussissa (paitsi yksi mummo kerran kun painoin sen puolesta stop-nappia), mutta tämä kertoo siitä kuinka soman teinityttömäisesti päätän aina välillä ihastua. Ihan vaan siksi kun se tuo that little extra spice arkeen.
how I always tend to write bus "buss"  No. Niinhän minä taas tossa edellä tein.
that nice scene between Ron and Hermione in the seventh book <3 Eihän sitä odotettukaan montaa vuotta..."Oi! There's a war going on in here!" Kylmä, tunteeton ilonpilaaja Harry. :D
hopscotch on pavements Blogini nimi. Se on siitä yhdestä runosta joka on yhdessä lukion enkun kirjassa. En yleensä perusta runoista, mutta tässä ei ollut riimejä ja siinä oli kiva, simppeli idea, joten se jäi mieleen. Ja ruutu... apua mikä on hopscotch suomeksi. Tööt. Tilt. Äää. No joo. Se ruutuhyppyjuttu on kivaa.

Siinä se. I have a feeling that I'm gonna edit that description quite a many times, but well. Selitän sit lisää.

Mitäs nyt. Seikkailisko vähän lisää Facebookissa va katsoisko Mamma Mia!:n vai  meniskö nukkumaan. Hmh. Tätä pitää pohtia.